Nagelvård

148

Om det är någon form av makeup som jag verkligen älskar så är det nagellack och det är sällan jag är utan något lack på naglarna. Det får gärna vara färgglatt eller glittrigt och jag byter färg rätt ofta beroende på humöret. Nu när det är kyligt ute brukar mina händer bli rätt så torra och fnasiga och det blir knappast bättre av att jag använder uttorkande remover på naglarna var och varannan dag. För att nagelbanden ska hålla sig fina så försöker jag att smörja in dem varje kväll när jag ligger i sängen och kollar på serier.

 

147

Jag brukar först droppa en droppe olja på varje nagel och massera in den lite lätt över nagel och nagelband, nuvarande favoriten är Depend O2 Grape & Avocado Nail Oil som absorberas snabbt och doftar underbart.

 

146

När oljan absorberats så brukar jag ta en liten klick av Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream på varje nagel och massera in på nagelband samt en bit upp på fingret, den doftar som Fox citronkola och tar bort allt fnas.

 

145

Som avslutning brukar jag smörja in hela händerna med någon skön handkräm. Dessa två är dem som ligger på mitt sängbord just nu, L’Occitane Shea Butter Hand Cream och The Body Shop Frosted Cranberry Hand Cream. 

 

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Naglar och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *