Kardashian Beauty


all-3-girls

I förra veckan fick jag hem lite produkter från Kardashian Beauty som nyligen släppts i Sverige. Jag är en av de som faktiskt gillar Kardashian-systrarna och deras realityserie (om det nu är så mycket verklighet i serien går väl att diskutera) då det för mig är enkelt sätt att fly vardagen lite när jag kollar på serien. Hursomhelst, låt oss kika på vad jag fick hem.

 

135

054

Cabana Bronze är ett solpuder som ger en naturlig solkysst ton till huden med lite, lite skimmer. Det är en färg som passar min hudton riktigt bra vilket är ovanligt då jag är väldigt blek.

 

076

En-Joystick Lip Lacquer är läppstift i pennform som är lätta att måla på och skruvas upp ur hylsan. Jag har fått hem färgerna Modern Mauve  och Shocking Pink där jag tycker att den rosa nyansen är vinnare. De blir inte speciellt glansiga utan mer satinmatta och känns sköna på läpparna

134

Modern Mauve är rätt krämig och blir beige-nude på läpparna. Denna nyans är lite svår att få snygg på läpparna och blir något glansigare än den rosa. Kanske inte riktigt min färg, jag tycker nästan det påminner om plåsterfärg, men skön på läpparna. Jag tror att Maria Montazami säkert skulle gilla denna.

126

Shocking Pink är riktigt knalligt rosa och rejält pigmenterat. Riktigt snygg färg som jag tror kommer användas flitigt av mig. Krämig och lättapplicerad formula som håller förvånansvärt bra. På bilderna ovan har jag även Cabana Bronze som jag svept över ansiktet med en stor puderborste.

055

Det låg även ett par olika lösögonfransar i paketet, dessa har jag inte hunnit testa än men de ser himla fina ut.

Följ min blogg med Bloglovin

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kardashian Beauty

  1. Noora R skriver:

    Solpudern verkar va awesome ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *