Makeup Store LOVE

IMG_3230

När jag i förra veckan var på Makeup Store´s visning så fick jag ju se sju stycken olika looker som släpps under våren och sommaren 2016. Den första kollektionen från Makeup Store som redan finns i butik heter Love och innehåller två ögonskuggor och ett lipgloss. I den översta lådan på den lilla svarta byrån jag fick med mig hem låg det två stycken ögonskuggor från kollektionen.

 

IMG_3233

Microshadow Trust är en lätt skimrande och ljust lavendellila nyans. Jättefin och väldigt lättburen som passar perfekt till våren.

 

IMG_3234Moonshadow är en ny formula på ögonskugga som Makeup Store släpper, det blir en nästan metallisk effekt på huden av dem. I denna look så släpps den rent ut sagt skitsnygga färgen Peach. Här har du en produkt som kan användas både till ögon och som highlighter (eller var du vill). Detta är definitivt min favorit, så himla snygg

 

IMG_3235Trust till vänster och Peach till höger. Formulan är väldigt pigmenterad och glider på som smör. Kolla vilket glow det blir av Peach, älskart!

I looken ingår även ett Silky Gloss i färgen Catfish, detta har jag dock bara sett på håll och inte testat själv.

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *