Bitch Balm och Lip Scrub by Lipgloss Bitch

IMG_3072

Fantastiska Helena aka Lipgloss Bitch som driver den äldsta skönhetsbloggen i Sverige har äntligen skapat ett eget märke med produkter för läpparna. I dagsläget så finns det ett körsbärsdoftande läppbalsam, med det underbara namnet Bitch Balmoch en mintdoftande läppskrubb.

Jag gillar verkligen dessa produkter, de är bland det bästa produkter för läpparna jag har testat. Under den gångna veckan är dessa två de enda produkter för läpparna som jag har använt och då har jag ändå en hel necessär med läppisar i väskan. Det är ett stort plus att innehållet är till 98% ekologiska, bra för både mig och miljön.

IMG_3027

Skrubben är lagom oljig och får bort allt fnas på läpparna. Det inget läskigt pirr på läpparna som det är vanligt att mint orsakar, jag har jättesvårt för det. Själva skrubbkornen består av socker, mums!

IMG_3124

Jag är galen i körsbär så jag blev jätteglad över doften på läppbalsamet, helt ljuvlig! Att det också är bland det mest sköna jag någonsin haft på mina läppar gör det absolut inte sämre. Mina läppar har blivit väldigt mycket mjukare och mer återfuktade sedan jag började använda det, läpparna känns inte uttorkade som de kan bli av en del läppbalsam.

Bra jobbat Helena, nu vill jag ha fler smaker på läppbalsamet!

IMG_3125

 

 

Det här inlägget postades i Hudvård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *