Makeup Store Beautyshow S/S16

IMG_2845

Igår följde jag med Emma till Makeup stores lokaler på Södermalm där det hölls en riktigt fin visning av våren och sommaren 2016’s looker. Där träffade jag även HelenaRebeckaCamillaJannike och Annahita.

Det serverades bubbel i lysande glas och vi fick se sju olika kommande looker med inslag av bla. pasteller, monokromt, eld och glitter.

IMG_2851

Bubbel!

IMG_2953

IMG_3005

Första looken som släpps är LOVE som är romantiskt ljuv med rosiga kinder och pasteller på ögonen. Makeup store släpper även en ny formula på ögonskugga som ser helt fantastisk ut – Moonshadow!

IMG_2955 IMG_3008

Andra looken som släpps heter MONO där det är grafiska sotningar, metalliskt och industriell känsla som gäller.


IMG_2958 IMG_3007

Tredje looken heter SAFARI och är djuriskt inspirerad! Här släpps produkterna med förpackningar i leopardprint, bla. ett riktigt snyggt solpuder.

 

IMG_2959 IMG_3006Fjärde looken heter MYSTIC som påminner om Tusen och en natt. Riktigt snygg highlightad hud med inslag av guldtatueringar.

 

IMG_2961 IMG_3009

Den femte looken heter PRIM och är inspirerad av 60-talet med ljusa pasteller, riktigt sockersött!

 

IMG_2966 IMG_3010

ENIGMA som är den sjätte looken är eldigt inspirerad med bronziga toner, perfekt sommarlook.

 

IMG_2987 IMG_3004

Sist men absolut inte minst är Makeup stores brudkollektion DIAMOND! Snygga sotningar på ögonen med perfekt rosiga kinder, helt klart min favoritlook! I denna kollektion är förpackningarna vita med glittrande stenar som detalj, riktigt fina färger på makeupen.

 

IMG_3012Innan vi gick därifrån så fick vi med oss en liten minibyrå med ett minst sagt härligt innehåll, men det får ni se i ett annat inlägg!

 

Det här inlägget postades i Event, Makeup och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Makeup Store Beautyshow S/S16

  1. Donnachic skriver:

    Men hallå, vilken fin blogg du har! Jättekul! Jag länkade till ditt inlägg om MUS-visningen, så jag tycker du hade mycket bättre bilder än jag som satt längst ner längst bak i hörnet! 😉 Visst var det roligt?! Min favvo är solklart Diamond!
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *