Nya duschkompisar

Även om jag är en skönhetsnörd och vill testa nya saker hela tiden så försöker jag ta slut på produkterna som jag köper hem. Max 3 st olika tvålar i duschen samtidigt är en regel hemma hos oss så det inte blir överbelamrat på hyllan. Nu i helgen var det dags att fylla på lite med nya produkter från mitt lilla ”lager” då vi varit duktiga att använda upp gamla produkter.

IMG_2510

Molton Brown Black Peppercorn Shower Gel och Rituals Tao T’ai Chi Shower foam fick det bli som kroppsrengöring samt ett nytt schampo med Aloe Vera från det ekologiska märket Urtekram.

Båda rengöringarna doftar rätt så maskulint men doften försvinner snabbt så man doftar inte manligt när man är färdigduschad. Jag har haft en del olika shower foams från Rituals tidigare och det enda minuset tycker jag är att de tar slut rätt snabbt, de är dock sköna att använda och torkar inte ut huden.

IMG_2516

Schampot från Urtekram med Aloe Vera har jag hört ska vara bra men jag har inte hunnit testa det själv ännu. Mitt nuvarande sulfatfria schampo från Lanza gör inte håret tillräckligt rent, så jag hoppas att detta från Urtekram ska råda bot på problemet.

 

 

Det här inlägget postades i Hårvård & Styling och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nya duschkompisar

  1. Anna skriver:

    Någon dag när jag känner mig piggare från den här helevetes förkylningen tänkt jag ta en rensar dag och sorterar dag bland allt..

    Något jag inte provar så mycket av är schampoo, mitt hår och hårbotten är rätt så kräsna när de kommer till schampo.

  2. Therese skriver:

    Men hallå, hur har jag missat att du har börjat blogga?!? Sjukt kul ju! Vad fint du har det här inne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *