Maybelline The Blushed Nudes

IMG_2340

I januari släppte Maybelline deras nya ögonskuggepalett The Blushed Nudes, en rosa uppföljare till The Nudes. Jag fick syn på denna redan i höstas på Instagram så jag har längtat rätt länge på att den här paletten skulle komma till Sverige. The Nudes har jag sedan tidigare och det är en väldigt användbar palett, funkar väldigt bra både till vardags och fest då den innehåller både matta och skimriga skuggor.

 

IMG_2551

The Blushed Nudes innehåller 12 st skuggor som är lättapplicerade och de flesta är välpigmenterade. Den ljusrosa (nr 4 på den översta raden) och den mörka vinröda/bruna (nr 6 på nedersta raden) är tyvärr något torra i konsistensen och kräver lite mer jobb än de andra skuggorna. Annars tycker jag det är en bra blandning av bronziga, rosa och bruna toner som funkar bra tillsammans. Eftersom jag använt The Nudes en hel del under hösten så tror jag att den rosa varianten kommer bli perfekt nu till våren när jag brukar sträcka mig efter lite mer ljusa färger.

 

Det här inlägget postades i Makeup och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *