Glamglow Powermud

powermud

Glamglow Powermud Treatment Face Mask är en rengörande ansiktsmask som ska förvandlas från lera till olja på huden. Den innehåller en hel del olika typer av lera och oljor som ska rengöra på djupet samtidigt som huden blir återfuktad och mjuk. Masken ska läggas på som ett tunt lager i ansiktet och får sitta på 5-10 min medan den torkar, sedan sköljer man av med masserande rörelser för att få en rengörande oljebehandling. Den har även små korn i sig så det blir en skön peelande effekt samtidigt. Masken är gröngrå och känns nästan som svalkande gelé i formulan, jag gillar verkligen doften som påminner om godis.

IMG_2524

Jag brukar använda den här ungefär en gång i veckan för att få en djuprengörande effekt, gärna på fredagskvällen för att få bort veckans orenheter och stresstecken på huden. Efteråt brukar jag följa upp med ett fuktgivande serum och en fuktmask som jag sover med över natten, då vaknar man upp med supermjuk hud. Skulle nog inte rekommendera denna till den allra känsligaste men har du lite fetare hudtyp så är den toppen!

 

1

Ps. Låt den inte sitta för länge på huden, det kan strama en del och göra ont om du börjar prata eller gör miner då… Ds.

 

Det här inlägget postades i Hudvård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Glamglow Powermud

 1. Emma skriver:

  Haha, snyggo <3 Låter inte som en mask för den här känsliga nunan, men är väldigt nyfiken på Glamglows Thirstymud, har du provat?

 2. O skriver:

  Hejsan! Så kul att följa dig och din hud! Sååå fin är den! Har du haft problem tidigare?

  Jag har använt PC i drygt 2 veckor, hur lång tid tog det för dig innan resultaten börja komma och tills du blev helt återställd?

  • Mickis skriver:

   Men tack! 🙂 ja, har haft problemhy sedan tonåren… Började använda PC för ganska precis ett år sedan och det tog 3-4 månader tills jag kunde gå utan smink. Har gjort lite kemiska peelingar i höstas också som hjälpte mycket!

   • O skriver:

    Tack för svaret:-) så du tkr att man ska fortsätta ett bra tag för att få resultat? Undrar också om du kan göra ett inlägg om dina PC produkter du använder osv?

    • Mickis skriver:

     Ja, det tar ca 6-8 veckor innan du börjar se resultat av hudvård. Absolut det kan jag göra 🙂

 3. Pingback: Min hudvårdsrutin |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *