Maybelline Lash Sensational Mascara

IMG_2723

I höstas så släppte Maybelline Lash Sensational Mascara som många hyllade. Jag har länge varit sugen på att testa den men har haft en hel del oöppnade mascaror som legat i sminklådan hemma innan jag kunde motivera till ett köp. När vi var i Köpenhamn i december så var det specialpris på den så jag slog till!

IMG_2726

Borsten är formad som en solfjäder för att kunna fånga varje frans och ge definerad volym, svärta samt en snygg böj. Jag gillar verkligen den ljusrosa och svarta designen men det är ungefär det enda som är bra med den enligt mig.

Jag brukar gilla Maybellines mascaror, (saknar fortfarande deras Define a lash volume som utgått) men den här fungerar tyvärr inte alls på mina fransar. På mig blir det bara klumpiga spindelben och inte alls någon böj. Det är inte speciellt lätt att måla nära fransroten utan att det blir svart runt hela ögonen, dessutom svider formulan i ögonen. Att få bort den är inte heller lätt och då är den inte ens vattenfast, jag har fått använda 3 olika rengöringar varje kväll.

En vecka höll jag ut men nu hamnar denna i sopen, hoppas istället på att Maybelline tar sitt förnuft till fånga och återinför Define a lash volume!

mascaran_54556020

Det här inlägget postades i Makeup, Mickis testar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Maybelline Lash Sensational Mascara

 1. May skriver:

  Men nej vad trist att du inte gillar den. Jag älskar min.

 2. Anna skriver:

  Jag älskar den mascaran!
  Jag får en bra böj och fina separerade fransar 🙂

  Synd att du inte gillade den 🙁

 3. Felicia skriver:

  Jag älskar den! Enda jag använder ju.. /syster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *