Makeup Geek


IMG_2468Jag vet inte hur många gånger jag kollat på tutorials på Youtube där de använder smink från Makeup Geek och jag har bara blivit mer och mer sugen på att testa dem själv.

För några veckor sedan gjorde jag min första beställning av några eyeshadow pans, foiled shadow pans och en stor Z-palette från Beautybay. Lite drygt två veckor tog det (snigelpost) men nu har de äntligen anlänt och jag är verkligen inte besviken.

 

IMG_2571

Formulan känns krämig fast det är en puderskugga och det är väldigt lätt att sudda och blanda dem. Jag har använt skuggorna nästan dagligen och jag älskar dem verkligen!

 

IMG_2569

Eyeshadow pans överst i min stora leopardmönstrade Z-palette från vänster är Vanilla Bean, Peach Smoothie, Cremé brulée, Cocoa Bear och Petal Pusher. 

Nederst i paletten är Foiled shadow pans i Mesmerized och Whimsical som blir som folie på ögonlocket, riktigt snygga! Whimsical har jag även använt som highligter, eftersom jag är så blek så funkar den bra på min hudton.

IMG_2568Mesmerized till vänster och Whimsical till höger, hur snygga?!

Det lär bli fler beställningar av sminket från Makeup Geek för min del då jag även vill testa deras duochrome shadows som ser jättefina ut. Deras blush och countourpuder (som precis släppts) är jag också rätt nyfiken på… Ibland är det tufft att vara sminknörd!

Det här inlägget postades i Makeup och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Makeup Geek

  1. Hanna skriver:

    Två veckor var ju snabbt ändå för att vara beautybay! När jag har köpt nagellack från dem har det tagit 1 – 1,5 månad att får dem. Hinner ju typ glömma vad man köpt på den tiden… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *