Cicamed Discovery Kit

Cicamed är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke som fokuserar på aktiva ingredienser som bla. Aloe vera, vitaminer och grönt te men är formulerade utan parabener, mineralolja och syntetiska parfymer. Jag har länge varit nyfiken på produkterna och köpte i december deras Discovery kit med små storlekar av deras storsäljare.

Cicamed discovery kit2

Kitet innehåller cleanser, ansiktskräm, serum och en mask. Jag har börjat testa produkterna och än så länge så gillar jag dem. Cleansern har ungefär samma effekt som min holy grail Special cleansing gel från Dermalogica och rengör effektivt utan att torka ut huden. Serumet har en lite för stickande doft som påminner om någon sliskig drink, men det ger lyster och gör huden mjuk och len. Masken ska vara en så kallad ”askungemask” som ger en omedelbart uppstramande effekt, nu har jag inte så mycket rynkor men jag kan absolut känna att huden blir lite mer plumpad av den. Ansiktskrämen har jag ännu inte hunnit prova, men det lutar åt att sambon får ta den då jag tycker att den doftar lite starkt.

Discovery kit är prisvärt om du är nyfiken på Cicameds produkter, funkar även perfekt att ha med på resande fot. Jag kommer förmodligen att köpa rengöringen i full storlek då jag gillar den så pass mycket.

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Mickis testar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *